Servicii

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti, formata din consultanti si designeri de interior sunt pregatiti sa vina in ajutorul tau cu idei si solutii partiale sau complete si sa iti ofere optiunea de a alege din mii de modele de gresie, faianta, obiecte sanitare si accesorii exact ce ai nevoie, incadrat in bugetul tau.

Design interior 3D

La Interioo am adus o abordare proaspata si interactiva atunci cand vine vorba de vizualizarea proiectului tau de amenajare. Ce trebuie sa faci este simplu: vii pregatit cu dimensiunile spatiului pe care trebuie sa il amenajezi, iar designerii nostri vor alege impreuna cu tine solutiile de amenajare, dupa care vor realiza un design 3D al spatiului, asa cum poate fi el amenajat iar cu ajutorul tehnologiei VR, vei putea sa te transpui in acel spatiu!
 

Transport pana la adresa

Odata ce ai vazut, ai ales, ai testat si ai decis cum sa arate spatiul tau e momentul achizitiei si al livrarii. Majoritatea optiunilor de gresie, faianta, obiecte sanitare si accesorii sunt disponibile imediat sau cu termen convenabil de livrare. Echipa Interioo se asigura sa iti transporte in siguranta comanda pana la adresa.

30+ ambiente pentru inspiratie

Cei mai multi dintre cei care incep un proiect de amenajare au cu siguranta un board de Pinterest in care aduna inspiratie.

La Interioo ai avantajul de a vedea aceasta inspiratie pe viu si poti chiar sa experimentezi ambientele pregatite cu grija de echipa Interioo, atat dupa cele mai noi trenduri cat si cu un design atemporal. Ce e si mai minunat? Poti sa iti amenajezi caminul visurilor tale exact dupa marimea bugetului tau, fara a face abatere de la calitate si design exceptional.