Interioo deschide in Oradea primul showroom din Romania

Inauguram primul magazin de tip showroom, Interioo, cu o suprafata de 1000 de metri patrati structurata in ambiente create de designeri internationali

Vineri, 30 octombrie 2020, deschidem primul showroom de gresie, faianta si obiecte sanitare, Interioo, in Oradea, in cadrul ERA Home Center. Peste 30 de ambiente create de designeri internationali dupa cele mai noi trenduri.
 
 

Spatiul a fost fost creat de designeri specializati in proiectarea spatiilor de retail. Cei 1000 de metri patrati ai showroomului sunt impartiti in 3 zone pentru expunerea produselor: zona dedicata ambientelor care cuprinde peste 30 de modele de design create de nume designer, ambiente care ofera inspiratie clientilor; zona dedicata obiectelor sanitare cu larga paleta de optiuni, zona dedicata accesoriilor si 3 zone confortabile menite sa creeze cadrul perfect pentru discutii si alegeri alaturi de consilierii de vanzari si designerii de interior: zona de living room, zona de design si zona de achizitii. De asemenea, cei mici care isi insotesc parintii se pot bucura de ambientul creat special pentru ei.

Interioo pentru fiecare, este sloganul si reprezinta esenta brandului si reflecta valorile companiei care se regasesc in produsele si serviciile pe care aceasta le ofera: profesionalism, credibilitate, inovatie. Interioo pune la dispozitia clientilor sai atat o echipa profesionista de consultanti, cu experienta in domeniul placilor ceramice, cat si servicii de design interior si proiectare 3D, gratuita. Serviciile de vanzare sunt suplimentare de servicii profesionale de livrare si transport pana la adresa.

Programul special Interioo este conceput in asa fel incat fiecare persoana care incepe un proiect de amenajare sa aiba timp pentru o vizita in showroom. Deschis de luni pana duminica, in intervalul orar 10.00-21.00, Interioo ofera posibilitatea tuturor celor care au nevoie de solutii complete sa aleaga produse perfect aliniate intre viziunea caminului perfect, conceptul de design si buget.
 
www.interioo.ro
Program: Luni-Duminica 10:00-21:00
 
Interioo este brandul de retail al companiei de distributie Todoceram, un important jucator pe piata distributiei de placi ceramice din Romania. Dupa o experienta de peste 20 de ani in domeniul distributiei de placi ceramice, fondatorii Interioo au venit cu un nou model de business prin care sa puna in valoare produsele si brandurile din distributia companiei Todoceram intr-o maniera creativa, expresiva si inspirationala si prin care urmareste sa creeze o punte de legatura intre furnizori, clienti si specialisti din domeniul amenajarilor interioare.