Termeni și condiții


Designul și conținutul website-ului interioo.ro aparțin în exclusivitate companiei TODOCERAM RETAIL S.R.L. și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. TODOCERAM RETAIL S.R.L. are sediul social în Nojorid 291A C, jud. Bihor și este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numărul J05/1657/2019, având CUI RO 41285070.

DEFINIȚII

Termenii “site”, ”website”, “acest site”, ”website-ul” și “site-ul” folosiți în acest document se referă la site-ul interioo.ro.
Vizitator/utilizator – orice persoană care accesează site-ul interioo.ro, indiferent de motiv.
Prin „conținut” înțelegem:

- toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
- conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către TODOCERAM RETAIL S.R.L. prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- informații legate de produsele, evenimentele, noutățile, ofertele speciale, serviciile și/sau tarifele practicate de TODOCERAM RETAIL S.R.L. într-o anumită perioadă.

Formular de comunicare - solicitare – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între TODOCERAM RETAIL S.R.L. și client, prin care acesta transmite companiei TODOCERAM RETAIL S.R.L. intenția sa de a achiziționa produse sau a primi informări prin intermediul site-ului interioo.ro.

Date personale – informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat. A se vedea Politica de confidențialitate disponibilă aici.

ACCEPTAREA “TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR”

Înainte de-a continua navigarea în website-ul interioo.ro vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dvs. a tuturor materialelor care alcătuiesc site-ul interioo.ro. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, acestea având valoare contractuală deplină.

TODOCERAM RETAIL S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul website-ului. Folosirea in continuare a site-ului de către utilizator / vizitator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract.
CONTINUTUL SITE-ULUI
Conținutul, astfel cum este definit, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site sau în aplicația mobilă, sunt proprietatea exclusivă a companiei TODOCERAM RETAIL S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).
Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe parți, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original.

TODOCERAM RETAIL S.R.L. își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site-ul interioo.ro.

TODOCERAM RETAIL S.R.L. îți rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

COPYRIGHT

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul site-ului interioo.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web și alte date – este proprietatea TODOCERAM RETAIL S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Așadar, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul TODOCERAM RETAIL S.R.L., a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

ACCES

a) Accesul în website-ul interioo.ro este liber și nu necesită configurarea unui utilizator
b) Utilizarea formularului de contact – necesită furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidențialitate disponibilă pe site.

Dacă veți furniza date ireale sau ale unei alte persoane, răspunderea este strict a dumneavoastră, conform legii, dar TODOCERAM RETAIL S.R.L. are dreptul de a șterge contul astfel creat imediat ce va afla de situație.

LEGĂTURI

Website-ul interioo.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri www sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.
TODOCERAM RETAIL S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

O parte din conținutul site-ului interioo.ro, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este pusă la dispoziția noastră de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, TODOCERAM RETAIL S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site.

Imaginile prezentate atât pe site-ul interioo.ro au rol exemplificativ, iar produsele și/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, în orice mod.

TODOCERAM RETAIL S.R.L. nu își asumă responsabilitatea cu privire la conținutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele promovate, în schimb, îți asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care încalcă Termenii și condițiile website-ul interioo.ro sau care este în alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, TODOCERAM RETAIL S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanentă a întregului conținut găzduit pe website și postat de către utilizatori.
TODOCERAM RETAIL S.R.L. nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate în promoțiile desfășurate prin intermediul site-ului.
TODOCERAM RETAIL S.R.L. nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afișate pe website-ul interioo.ro. Comenzile care conțin prețuri eronate NU vor fi procesate / expediate.
TODOCERAM RETAIL S.R.L. nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și condițiilor”.
TODOCERAM RETAIL S.R.L. nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului interioo.ro precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe acestea.