Modalitati de plata

Optiunile de plata pentru contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul magazinului online www.interioo.ro sunt urmatoarele: 
 
1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
 
In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
 
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 
 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
 
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!
 
 
 
2. Transfer bancar – ordin de plata in contul societatii S.C. TODOCERAM RETAIL S.R.L. Se va emite o factura proforma cu produsul dorit de catre client in vederea achitarii sumei prin banca.
Livrarea produsului/produselor se va face dupa primirea banilor in contul bancar comunicat in factura proforma.  
 
Detalii de plata:
Beneficiar: S.C. TODOCERAM RETAIL S.R.L.
CUI RO41285070
J05/1657/2019
Sediu: Nojorid 291A C, jud. Bihor
Toate preturile includ TVA.