Interioo pentru fiecare

Este un spatiu in care fiecare gaseste solutia potrivita pentru proiectul si bugetul sau, oferind in acelasi timp o experienta  placuta, relaxata, in care sa simti ca ai facut alegerea potrivita pentru tine si proiectul tau de amenajare.

 

Despre

Interioo, o reusita pentru fiecare!

Suntem o experienta noua si increzatoare pentru proiectul tau de amenajare. Ne dorim sa fim o descoperire cu impact emotional pozitiv, sa iti aducem bucurie si caldura, valoare si incredere. Odata ce pasesti in lumea Interioo, totul devine clar si viziunea finala a proiectului tau sa fie plina de satisfactie. 
 
Ne implicam pe tot parcursul procesului de luare a deciziilor in ceea priveste proiectul tau de amenajare a unui spatiu si te sustinem cu multiple optiuni, game si preturi. 
 
Ne ocupam cu atentie si grija de fiecare tip de proiect, ca sa iti satisfacem asteptarile cu solutii si idei inovative. Urmarim scopul final proiectului tau: o amenajare pentru o viata!

 

 

 

Showroom Oradea

+40 728 300 100
 
Era Home Center, Oradea
office@interioo.ro

Misiunea noastra

Este sa asiguram clientilor nostri satisfactia alegerii potrivite pentru dorintele, nevoile si bugetul fiecaruia, prin diversitatea ofertei de produse, game si preturi, servicii de consultanta profesioniste si prin inspiratia oferita de ambientele create cu grija si atentie atat  in ton cu cele mai noi trenduri in design, cat si cu un design atemporal pe care sa il iubesti o viata. 
 
Fiecare client gaseste la Interioo idei pentru realizarea visului sau cu sprijinul consuilierilor de specialitate, a serviciilor de design interior 3D  gratuit si a experientelor pline de inspiratie oferite de atmosfera primitoare a spatiului Interioo.
 
Suntem dedicati inovarii si investim in pregatirea tinerilor designeri si arhitecti din Romania.