Colectii

Baie
Colectia Woodsink Designul grafic simplu creeaza un ambient luminos, aerisit. Planul arhitectural isi propune sa ofere functionalitate si facilitate. Mozaicul ceramic monocromatic este unul extem rafina si in acelasi timp complex, alungand monotonia.
Detalii »
Baie
Colectia Vienna Finisajele sunt deschise și lucioase, oferind o combinatie eleganta prin detaliile argintii. Un concept minimalist, Vienna se individualizaza prin simplitatea usor de integrat in design-ul casei tale.
Detalii »
Baie
Colectia Urban Colours Reprezinta un concept elecrtizant, fresh insa “potolit” de mozaicul hexagonal al placilor ceramice cu accente aurii, oferind eleganta, asemeni unui fagure de miere.
Detalii »
Baie
Colectia Touch Conceptul Tocuh este o propunere extem de jucausa, o baie moderna in culori vibrante, pregatita sa te incarce cu energie. Inspiratiile din natura ale ceramicii sunt punctul de atractie al incaperii, verdele fresh fiind temperat de albul si rozaliul cald.
Detalii »
Baie
Colectia Tossi Prezinta un design contemporan, placile de ceramica tip marmura oferind un aspect elegant si luxuriant, fiind cu siguranta o piesa de rezistenta o lunga perioada de timp de acum incolo, starnind impactul in ochii privitorilor.
Detalii »
Baie
Colectia Terraform Propune o baie in stil modern, realizata prin combinarea elementelor crem cu dinamica 3D de culoare gri, accentele de argintiu oferind un rezultat nemaipomenit.
Detalii »
Baie
Colectia Scoria Reprezinta baia moderna, in nuante simple si placute, insa deloc monotona. Ceramica ofera un model 3D deosebit, formele grafice aducand un aer minimalist si unic.
Detalii »
Baie
Colectia Rust Stain Acest concept extragavant si modern este unul extrem de in voga. Ceramica care imita o marmura ruginie, atat de unica prin detaliile asimetrice este o alegere indrazneata si care, alaturi de jocul de forme geometrice ale obiectelor sanitare, ofera un aer chic.
Detalii »
Baie
Colectia Reflection Propune o paleta de culori variata, nuantele de albastru creionand parca atmosfera de vacanta la mare, oferind calmul si relaxarea acesteia intr-o zi obisnuita, iar detaliile mozaicului electric in nuante de albastru-aurit cu siguranta alunga banalitatea.
Detalii »
Baie
Colectia Plain Stone Prezenta formelor geometrice atat la nivelul peretilor cat si a decoratiunilor, corpurile sanitare preponderent din sticla imbinate cu elementele aurii aduc un aer rafinat, deosebit.
Detalii »
Baie
Colectia Oxford Un design elegant si simplu, cu un mixt de texturi, in care ceramica in culori lemnoase ofera vizualului o mangaiere relaxanta si terapeutica, iar obiectele sanitare geometrice completeaza cu volum si diversitate.
Detalii »
Baie
Colectia Muse Este redata printr-o cromatica pastelata, atragand toate privirile prin aspectul ei modern si elegant. Placile ceramice imbraca spatiul intr-o “haina” deosebit lucrata, oferind o nota romantica si sensibila.
Detalii »
Baie
Colectia Luxe Reda o nota de simplitate prin alegerea albului ca  nuanta principala, amplificand lumina si spatiul. Modelul tridimensional ofera acestei bai un decor spectaculos.
Detalii »
Baie
Colectia Inpoint Peretii din lemn ofera un aspect cald, linsitit si primitor, contrastand cu ludicul si electricul negrului, iar albul nu face decat sa aduca un strop de eleganta si simplitate. Austerul se imbina armonios cu modernul, oferind baii un aer fresh.
Detalii »
Baie
Colectia Grand Cave Schema cromatica a negrului luxuriant cu aspect pietruit ofera un ambient cu accente puternice, moderne. Minimalsimul si rafinamentul specific conceptului Grand Cave va atrage cu siguranta admiratia vizitatorilor.
Detalii »
Living
Colectia Corten Este reprezentata de ceramica  care prin nuanta sa imita lemnul, astfel diferentierea dintre lemnul natural si aceasta fiind una dificila.
Detalii »
Baie
Colectia Contrail Scoate in evidenta nuanta de crem prin varietatea dimensiunilor placilor ceramice. Peretele cu insertii de tip Mozaic confera baii o nota de diferentiere, alaturi de accesoriile moderne, starnind vibratie atmosferei calde si linistite.
Detalii »
Baie
Colectia CHANNEL Un ambient placut, intr-o atmosfera moderna. Elementele monocromatice se îmbina cu accesorii retro-chic, metalizate, oferind o pata de culoare vibranta, un transfer din zona plină de confort, elegantă și liniște.
Detalii »