Ambiente

Prin ambientele create la Interioo urmarim sa punem in valoare produsele si brandurile pe care le punem la dispozitie in showroom. Acestea au fost create cu scopul de a-ti oferi inspiratie si idei pentru propriul proiect de amenajare. 
 
Intregul showroom este conceput ca un spatiu al experientelor si a momentelor de uimire si incantare. Pornind de la ambientele expuse, la zona de obiecte sanitare si accesorii, pana la zona de discutii cu consultantii si designerii precum si un ambient dedicat celor mici, vizita la Interioo va fi cu adevarat speciala.
Bucatarie
Colectia Urban Colors Se inspira din bogatia de culori, structuri si elemente ale naturii care sunt tipice pentru spatiul care ne inconjoara. Combinatia de modernitate si clasic prezentata de colectia Urban Colors aduce posibilitati mari de amenajare.
Detalii »
Bucatarie
Colectia Viano Este disponibila in nuante neutre de bej, gri si antracit fiind potrivita in mod ideal atat pentru aranjamentele moderne cat si pentru cele clasice. Structura subtila inspirata de natura si modelul tonal delicat indica direct lumea incantatoare a naturii ca inspiratie.
Detalii »
Bucatarie
Colectia Scandiano Este inspirata de o calatorie in Nordul Italiei, trezind amintiri ale unui oras istoric. Placile de perete opace reflecta structura caracteristica a pietrei arse de soare.
Detalii »