Ambiente

Prin ambientele create la Interioo urmarim sa punem in valoare produsele si brandurile pe care le punem la dispozitie in showroom. Acestea au fost create cu scopul de a-ti oferi inspiratie si idei pentru propriul proiect de amenajare. 
 
Intregul showroom este conceput ca un spatiu al experientelor si a momentelor de uimire si incantare. Pornind de la ambientele expuse, la zona de obiecte sanitare si accesorii, pana la zona de discutii cu consultantii si designerii precum si un ambient dedicat celor mici, vizita la Interioo va fi cu adevarat speciala.
Colectia Pravia Este alcatuita din placi superbe, cu un design modern, elegant. Nuantele de bej v-or capta privirile tuturor, iar placile tip decor sunt elementele de impact.
Detalii »
Colectia My Tones Prezinta o diversitate de culori. Culoarea expresiva a placilor, care este semnul distinctiv al colectiei, atrage atentia cu nuante de verde smarald si albastru.
Detalii »
Colectia Modern Pearl Vine in ajutorul oricui pentru a avea o baie moderna, eleganta si cu un impact vizual major. Decorul propune un design minimalist, care iti va produce o stare de relaxare.
Detalii »
Colectia Mild Garden Inspira puritate, prin ambientul deschis creat de placile de dimensiuni medii. Decorul reprezinta principala atractie a incaperii prin designul de impact care se imbina perfect cu restul placilor.
Detalii »
Colectia Amber Vein Propune un design elegant, dat de negrul profund in combinatie cu venele de tip chihlimbar. Placile sunt disponibile in diferite marimi, fiind perfecte pentru orice incapere.
Detalii »
Colectia Burano Green Propune un design fresh, de vara, culoarea predominanta fiind verdele. Decorul ofera un design superb, alaturi ce celelalte placi ale colectiei Burano Green.
Detalii »
Colectia Unit Plus Este inspirata din climatul mediteranean, plina de culori vii in cele 20 de modele de decor. Placile prezinta un finisaj satinat, placut la atingere. Albur pur al placilor reflecta atat eleganta cat si designul modern de care da dovada aceasta colectie.
Detalii »
Baie
Colectia Pietrasanta Prezinta o eleganta aparte cu ajutorul placilor de dimensiuni diferite care imita marmura. Suprafata placilor estet atat mata cat si lucioasa, reflectand designul modern.
Detalii »
Baie
Colectia Tempre Tubadzin Ofera solutia perfecta pentru baia dumneavoastra prin placile care v-or oferi baii un design modern, plin de prospetime. Placile ceramice ale acestei colectii sunt disponibile in 2 nuante deosebite.
Detalii »
Colectia Domino Blink  Denota eleganta, seninatate si in acelasi timp armonie. Placile colectiei au o suprafata lucioasa fiind destinate montajului in interior. 
Detalii »
Colectia Burano Ofera un design modern, elegant baii dumneavoastra. Intreaga colectie a fost gandita astfel incat sa se potriveasca cu celelalte elemente din baie. Decorul Burano Stripes se vinde la bucata.  
Detalii »
Baie
Colectia Monaco Gleam Aceasta colectie te poarta intr-o calatorie in stilul elegant al anilor 70, intr-o tara de vis a luxului. Placile deosebite creioneaza ambientul fascinant care va surprinde pe oricine.
Detalii »
Baie
Colectia Lozzi Placile ceramice prezenta in colectia Lozzi Tubadzin ofera un design modern, elegant, care se potriveste stilului secolului 21. Fiecare placa se completeaza in parte cand este combinata cu placi din colectia Lozzi.
Detalii »
Baie
Colectia Lucid Nunate neutre, forme indraznete, combinatii de culori perfecte, acestea sunt cateva dintre cuvintele care descriu colectia Lucid Tubadzin.
Detalii »
Baie
Colectia Belvi Propune diferite placi pentru baia dumneavoastra. Designul modern, placile cu suprafata structura si culorile superbe fac din colectia Belvi Tubadzin o alegere perfecta.
Detalii »
Baie
Colectia Perlanova Se remarca prin finisajele ce imita marmura, oferind un design elegant, care nu se demodeaza niciodata. Elementele din metal prezente in unele placi au rolul de a oferi o nota de personalitate incaperii.
Detalii »
Baie
Colectia Leonardo Se bazeaza pe efectul vizual al unei pietre naturale, plina de rafinament si eleganta. Liniile sale albe si de culoarea cuprului se remarca placut atat pe fundalul negru al placii, cat si pe cel alb.
Detalii »
Bucatarie
Colectia Urban Colors Se inspira din bogatia de culori, structuri si elemente ale naturii care sunt tipice pentru spatiul care ne inconjoara. Combinatia de modernitate si clasic prezentata de colectia Urban Colors aduce posibilitati mari de amenajare.
Detalii »
Bucatarie
Colectia Viano Este disponibila in nuante neutre de bej, gri si antracit fiind potrivita in mod ideal atat pentru aranjamentele moderne cat si pentru cele clasice. Structura subtila inspirata de natura si modelul tonal delicat indica direct lumea incantatoare a naturii ca inspiratie.
Detalii »
Bucatarie
Colectia Scandiano Este inspirata de o calatorie in Nordul Italiei, trezind amintiri ale unui oras istoric. Placile de perete opace reflecta structura caracteristica a pietrei arse de soare.
Detalii »
« Pagina Anterioara | 1 | 2 | 3